LAJME

UKZ: Afati i Janarit 2020 fillon me 11 janar 2019 dhe nuk lejohet paraqitja e provimeve pas vitit 2017

Universiteti i Gjilanit “Kadri Zeka” ka shpallur afatin e Janarit për paraqitjen e provimeve.

Në webfaqen e Universitetit “Kadri Zeka” është lëshuar një njoftim për studentët ku tregohet për hollësitë rreth afatit të Janarit.

Në njoftim ishin bërë gabime interesante. Thuhej se afati i Janarit 2020, fillon me 19 janar 2019 dhe pas 18 janarit 2017 nuk lejohet paraqitja e provimeve.

Pas reagimeve, Universiteti “Kadri Zeka” e ka përmirësuar njoftimin. Tani njoftimi është pa gabime. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close