LAJME

Ushtarët amerikan i vendosin djaloshit gjilanas jelekun anti-plumb në lagjen “Dardania”

Para 1 viti, Pjesëtarët e KFOR-it amerikan, u shfaqën shumë të afërt me qytetarët e Gjilanit.

Në lagjen “Dardania/Gavran/”, e organizuan një ekspozim të afërt, ku u mundësua edhe kontakti me armët e pajisjet ushtarake.

Në këtë foto shihet një djalë i moshës së re me jelek anti-plumb në prani të ushtarëve amerikan.

Të rinjtë gjilanas atë kohë i shikuan paisjet ushtarake nga afër dhe patën mundësi të bëjnë pyetje të ndryshme për ushtarët amerikan.

Gjenerali i KFOR-it në Kosovë, Salvatore Couci, kishte thënë se është kënaqësi e madhe të shohësh fëmijët derisa po kënaqen duke shikuar ekspozimin tonë dhe të institucioneve të tjera.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close