LAJME

Qytetarët e Gjilanit: LDK dhe VV po luftojnë për interesa personale

Televizioni Vali, ka intervistuar disa nga qytetarët e Gjilanit dhe i ka pyetur në lidhje me zhvillimet e fundit politike.

Ata janë shprehur të zhgënjyer me zvarritjet e fundit ndërmjet dy subjekteve fituese VV dhe LDK.

Njëri nga qytetarët shprehet “fajet i kanë te dy palët”, ndërsa një tjetër shprehet se “po luftojnë për interesat e veta ne kemi pasur besim tek Albin Kurti që do ta bëj një ndryshim, por nuk po mund të merren vesh nuk e dijmë pse”.

Ndërsa njëri nga qytetarët shprehet “duhet me u marrë vesh zgatja dorën e thuaj përhajër të qoftë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close