LAJME

Fillon të dëmtohet Sheshi i Gjilanit nga persona të papërgjegjshëm

Në vazhdimësi në redaksinë tonë dërgohen foto të ndryshme ku tregohet fakti që Sheshi i Gjilanit ka filluar të dëmtohet.

Nëse i shikojmë fotot mund të vërejme se sidomos në vendet e destinuara për hudhje të mbeturinave, shumë prej tyre janë dëmtuar dhe janë bërë të pa riparueshme.

Qytetarët duhet të kujdesen më shumë për pronën publike sepse prona publike është pronë e gjithë qytetarëve të Komunës së Gjilanit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close