LAJME

Zhduket një vajzë nga Gjilani

Policia e Kosovës raporton se një grua nga Gjilani ka njoftuar në Polici se vajza e motrës së saj është larguar nga shtëpia më 29 dhjetor dhe se nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Të dielën rreth orës 14:00, Policia është njoftuar se është zhdukur një vajzë në Gjilan.

Ankuesja ka raportuar se vajza e motrës se saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Rasti mbetet duke u hetuar.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close