LAJME

SKANDALOZE: Banorët e Lagjës Deremahallë pa rrymë e presin Vitin e Ri

Banorët e lagjes Deremahallë të mllefosur kanë dërguar video dhe foto duke faktuar se kjo lagje nga ora 13:00 është pa rrymë.

Mungesa e rrymës në fundvit padyshim është skandaloze.

Ende nuk dihen arsyet e sakta të mungesës së rrymës, por që për pak minuta mungesë të rrymës gjatë ditës ka pasur edhe në lagjen Arbëria. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close