LAJME

Lutfi Haziri: Edhe une jam kërcënuar në rrjetet sociale, por une jam rugovist me lëkurë

Kryetari i Komunës së Gjilan z. Lutfi Haziri në emisionin DTP te Fidani ka folur për zhvillimet e fundit politike, transmeton Gjilani SOT.

Ai gjithashtu ka theksuar se “lideri politik shquhet kur zgjedh probleme politike e jo kur shkakton probleme politike, lideri politik është ai që del mbi rrjetet sociale dhe mbi statuset e zagarëve…”

Lutfi Haziri gjithashtu ka folur për kërcënimet nëpër rrjetet sociale duke i quajtur zagarë. Ai ka thënë se nuk i ka dërguar në polici kërcënimet në rrjetet sociale, por që me nis me i dërgu kërcënimet policia do të mbetet vetëm duke hetuar.

Ai ka thënë se kërcënimet nuk e ndalin dhe se ai është rugovist me lekurë. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close