LAJME

Arbëria “paralizohet” nga kolonat e gjata

Frekuentimi i madh i veturave tek qendrat tregtare ka bllokuar pothuajse gjitha rrugët që dërgojnë nga qyteti në lagjen Arbëria.

Shumë fotografi të dërguara në redaksinë tonë pasqyrojnë faktin se fluksi i madh i veturave ka paralizuar lagjen Arbëria.

Pritjet janë të mëdha dhe kolonat janë me kilometra të gjata.

Gjithashtu, policia ka dalur tek qendrat tregtare duke u munduar sado pak të kontribuoj në mbarëvajtjen e rendit.

Për t’i pritur festat e fundvitit kanë ardhur shumë mërgimtarë nga vende të ndryshme të botës. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close