LAJME

Rinia Studentore prezantoi të arriturat e saj brenda vitit 2019

Te nderuar 

Me 350 studente te trajnuar, Bursa dinjitoze, 100 aktivitete brenda dhe jashte Universitetit, RSKZ ka mbyllur vitin 2019!


Patem kenaqesine dhe nderin e vecante qe para jush prezantuam punen dhe te arriturat tona te perbashketa gjate vitit qe po e leme pas!
Parlamenti Studentor dhe Keshillet Studentore secili vecmas numeruan aktivitetet por edhe kauzat per te cilat kemi avokuar e qe ne fund secila prej tyre doli ashtu si ne besuam, kjo natyrisht se nuk do te ishte e mundur pa nje mbeshtetje te sinqerte e plot shpirt tuajen per cka u jemi mirenjohes e falenderues♥️

Duke kujtuar proverben e njohur se lehte eshte ta mbash mbreterine por veshtire eshte ta mbashe familjen, Familja e Studenteve Rinia Studentore Kadri Zeka shpreson qe kete vit secili nga ju te kete permbushur planet e ambiciet personale dhe ju uron te keni nje vit te ri plot me suksese e arritje te shkelqyera

Me dashuri: RINIA STUDENTORE – KADRI ZEKA

/pa redaktime gjuhesore/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close