LAJME

Nazim Gagica shpallet njëri nga tre drejtorët më të mirë të Arsimit në nivel të Kosovës

Drejtori i Drejtoratit të Arsimit z. Nazim Gagica ka informuar publikun në lidhje me një çmim që ai ka marrë gjatë ditës së sotme.

Ai është shpallur njëri nga tre drejtorët më të mirë në nivel të Kosovës, transmeton gjilani sot.

Po ju sjellim përshkrimin e shkurtër;

“Me rastin e shpalljes së tre drejtorëve më të mirë të Arsimit në nivel të Republikës.
(Gjakova, Prizreni dhe Gjilani)

Faleminderit Koordinatorit Nacional për këtë çmim të vlefshëm.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close