LAJME

Arbër Ismajli: Harxhimet e derivateve për automjete zyrtare kanë shënuar rënie

Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli,ka publikuar në profilin e tij zyrtarë se shpenzimet e derivateve dhe kilometrat e veturave zyrtare, kanë shënuar rënje nga viti në vit.

Përmes një postimi Ismajli ka treguar shifrat nga 2017 dhe deri në përfundim të këtij viti(2019).

Ja postimi i plotë dhe statistikat nga viti 2017 deri në 2019:

Ndjenjë e mirë kur nga viti në vit shpenzimet e derivateve dhe kilometrat e kaluara me veturat zyrtare janë në rënje!

Ti ruajm dhe kursejmë asetet publike!

Bashkë me suksese te reja!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close