LAJME

Votimi në Xhami – Zhegër, gjatë Referendumit të vitit 1991 i organizuar nga LDK

Fotografi historike e vendvotimit në Zhegër (Xhamia e Zhegrës) gjatë referendumit të mbajtur më 26 shtator 1991 për Republikën e Kosovës si shtet sovran dhe i pavarur.


Në foto: Hajrush Haziri, Mustafë Musliu, Nexhip Shaqiri, Remzi Idrizi, Shaip Ymeri, Azem Miftari, Haxhi Haki Arifi dhe Musa Mustafa.

Organizuar nga strukturat e hershme te LDK-se.

Postuar per nder te 30 vjetorit te LDK-se! /zhegra.info/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close