LAJME

Lutfi Haziri në vitin 2019 ka deklaruar 1 milion e 751 mijë vetëm tokë, të trashëguara nga prindi

Në Agjensionin Kundër Korrupsion për çdo vit duhet të deklarohen pasuritë e zyrtarëve institucional.

Bazuar në deklarimet zyrtare; ku përfshihen pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme, Gjilani SOT i ka nxjerr të dhënat e Kryetarit të Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri, ku përfshihet eksluzivisht vetëm vlera e tokave, që sipas Kryetarit Haziri të gjitha janë të trashëguara nga prindi.

Nëse i mbledhmi të gjitha këto, tokat e Kryetarit Haziri kapin vlerën e 1 milion e 751 mijë euro. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close