LAJME

Luta akuzon Qeverinë për ujin në Gjilan: 500 mijë euro i kanë dhënë për tërmetin, por jo edhe 640 mijë për Gjilanin

Kryetari i Komunës së Gjilanit ka thënë se Qeveria e Republikës së Kosovës pavarësisht zotimit, nuk i ka dhënë 640 mijë euro për Komunën e Gjilanit.

Qeveria i ka ndarë 500 mijë euro për tërmetin në Shqipëri, por jo edhe për Komunën e Gjilanit.

Ai gjithashtu ka theksuar se nga Komuna e Gjilanit janë ndarë 200 mijë euro, por që reduktime do të ketë ende deri sa të zgjidhet problemi.

Thatësia po godet edhe pjesën tjetër të Kosovës dhe Qeveria e ardhshme do të duhej të merret edhe me këtë problem. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close