LAJME

Dikur në Gjilan duke u mbajtur tubimet elektorale, para luftës së dytë botërore

Pavarësisht sfidave dhe rrethanave të kohës ende ndonjë kujtim dhe fakt ruhet në arkivat e qytetarëve të Gjilanit.

Në foton e mësipërme shihet një tubim elektoral i cili po mbahej në qytetin e Gjilanit, para luftës së dytë botërore, më saktësisht në vitin 1927.

Lokacioni i tubimit është mes rrugës kryesore dhe rrugës së Prishtinës.

Këto foto janë të publikuara nga Faik Neziri i cili ende ka foto të cilat nuk janë publikuar më parë dhe në të cilat pasqyrohet një pjesë e realitetit për qytetin tonë. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close