LAJME

Bujar Nevzati dikur në UÇK – bashkë me shokë duke luajtur letra

Bujar Nevzati, asamblist i Partisë Demokratike Dega në Gjilan, ka publikuar një foto me shokët e tij gjatë kohës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Në foto së bashku me të shihen; Llukman Ismaili, Arif Pireva, Ferat Arifi, Heset Haliti dhe Nazmi Pireva.

Në foto shihen veteranët e UÇK-së duke luajtur letra. Pavarësisht sfidave të kohës, ushtarët e UÇK-së edhe në ato kohë të rënda kanë gjetur motivin dhe hapësirën edhe për t’u relaksuar ngapak me lojëra të ndryshme. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close