LAJME

Qemajl Mustafa e Sabri Tahiri shihen në tubimin zgjedhor të PDK-së, të vitit 2001 në Dobërçan

Qemajl Mustafa e Profesor Sabri Tahiri shihen në tubimin zgjedhor të PDK-së, i cili u mbajt në fshatin Dobërçan në vitit 2001.

PDK atë kohë – 19 vite më parë, ishte subjekt politik ku ndër protagonistët kryesor të saj për rajonin e Gjilanit ishin edhe; Hydajet Hyseni, Ismajl Kurteshi e Emin Krasniqi. Këta tre të fundit kishin mbajtur edhe fjalime elektorale në Dobërçan, derisa Qemajl Mustafa e bashkëfshatari i tij Profesor Sabri Tahiri shihen duke qëndruar në anën e publikut.

Qemajl Mustafa u aktivizua në PDK pas zgjedhjeve lokale të vitit 2000, ndërsa në zgjedhjet e 2007 mori besimin e qytetarëve për udhëheqjen e Komunes së Gjilanit. Në zgjedhjet e vitit 2009 dhe 2010 u rizgjodh përseri kryetar i kësaj komune.

Zgjedhjet e para parlamentare të vitit 2001 i kishte fituar Lidhja Demokratike e Kosovës.

Foto është marrë në kanalin infilm. /gjilanisot./

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close