LAJME

Lutfi Haziri: Çarshia po bëhet vend rekreacioni

Kryetari i Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri ka shkruajtur rreth projektit të fundit.

Ai në profilin e tij në fejsbuk ka shkruajtur se “Vazhdimi i ndërtimit të Çarshisë së Gjilanit, e cila në pjesën veriore i ka 1.2 kilometra. Projekti ka gjelbërimin, shetitoren, ulëset, ndriçimin dhe e integron komplet lagjen e Balecit me lagjen e Dardanisë. Çarshia po bëhet vend rekreacioni dhe inkurajimi për biznesin familjar. Jam i lumtur që po bëhet një vend i mirë rekreacioni për familjet, fëmijtë, të rinjtë e pleqtë. Urime!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close