LAJME

Izmi Zeka: O njerëz ngriteni zërin për mungesën e ujit

Zv.Ministri në Detyrë z. Izmi Zeka ka shkruajtur i mllefosur për mungesën e ujit në Komunën e Gjilanit.

Ai ka shkruajtur se “o njerëz të mirë edhe çka duhet të mos kemi për të ngritur zërin
Buka ,uji , kripa janë jetike për njeriun.
Gjilani mbetet me muaj të tërë pa ujë dhe askush nuk merret me këtë punë”.

Çështja e mungesës së ujit është problematikë e madhe tani e shumë muaj në qytetin e Gjilanit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close