LAJME

70 mijë euro e vlerëson Sami Kurteshi biblotekën e tij në deklarimin e pasurisë

Ish deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Sami Kurteshi, e ka vlerësuar 70 mijë euro bibliotekën e tij.

Kurteshi bibliotekën e ka vlerësuar 70 mijë euro, duke konsideruar se në të ka libra të trashëguar, por edhe që i ka blerë vetë.

Në agjensionin kundër korrupsionit, në deklarimin e tij të pasurisë ai ka theksuar se vlera e biblotekës dhe librat në të janë nga viti 1940-2019.

Sami Kurteshi ishte kandidat për deputet nga radhët e Vetëvendosjes në zgjedhjet nacionale të 6 tetorit, por që nuk arriti t’i marrë votat e mjaftueshme për të fituar. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close