SPORT

Fc Futsal “Jetoni” ka arritur të kualifikohet në çerekfinale të Kupës së Kosovës

Ekipi i sapoformuar nga Gjilani, ka arritur të kualifikohet në çërekfinale të Kupës së Kosovës.

Djelmoshat nga Gjilan tani do të ndeshen me kampionin aktual në futsal Fc Liburnin.

Përkushtimi i djelmoshave të Gjilanit është shumë i madhë që të vazhdojnë drejt triumfit të radhës.

Përgaditjet e tyre janë duke vazhduar dhe brenda një periudhe të shkurtër pritet të korrin suksese të mëdha.

Kujtojmë që Futsali është shumë i organizuar në Kosovë dhe ekipet tona shpesh kanë ditur të kenë sukses në garat ndërkombëtare. /gjilanisot/.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close