LAJME

Qytetari i kthen çizmet e vjedhura, i kërkon falje pronarit në Gjilan

Para pak ditësh kemi raportuar se një person me kapelë futet në një shtëpi private në lagjen Dardania dhe vjedhë çizmet. 

Personi pa u ngutur futet brenda oborrit të shtëpisë dhe më pas largohet në mënyrë krejtësisht të qetë.

Por, sot personi i cili i kishte vjedhur çizmet ia ka kthyer pronarit duke i lënë edhe një letër me kërkim falje.

Ai është shprehur në letrën e tij se “kërkoj falje shumë, kam gabu nuk ndodhë mo kurrë nëse e fshinë videon isha ni ma mir edhe nuk ndodh kurr mo unë me bo ksi sene mfalni”.

Këto dhe letrën e ka publikuar pronari i shtëpisë. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close