LAJME

Në përvjetorin e vrasjes së Afrim Zhitisë, dëshmorja Hanumshahe Abdullahu bashkë me Izmiun, Zenunin, Ahmetin…

Zv. Ministri në Detyrë z. Izmi Zeka, ka publikuar një foto të rrallë të disa dekadave më parë.

Në përshkrimin e tij, ai jep detaje më të hollësishme rreth fotos së publikuar.

“Hanumshahe Abdullahu-Nushi- tani dëshmore e Kosoves në njërin prej përvjetorëve të vrasjes së Afrim Zhitisë në fshatin e lindjes.
Kjo fotografi është bërë para lufte ku gjendet edhe Ahmet Isufi, unë, Zenuni Agja Taip e shumë shokë të tjerë për tè nderuar veprën e Afrimit.
Nushi nuk kishte krahasim ajo përbën intelektualen dhe atdhetaren e përmasave kombëtare.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close