LAJME

Arbër Ismajli: Edhe ne gabojmë, mirëpo asnjëherë me dashje!

Ne mund ti kuptojmë zërat oponent kur flasin, dhe sekëlldia e tyre nuk mbështetet në fakte e argumente!

Ne provojmë të kuptojmë sekëlldinë e tyre, ngase ata kur kishin mundesinë nuk i bënë gjërat si duhet, për më shumë ata keqpërdorën vullnetin e sovranit!

Ne u themi atyre, se përkushtimi ynë nuk po mungon për të bërë gjërat mirë dhe të mirëqena për të mirën qytetare!

Normalisht edhe ne gabojmë, mirpo asnjër me dashje!

Duke qenë të përgjegjshëm po e dëshmojmë këtë, dhe besatimi ynë me sovranin është i vazhdueshëm e që ne e prekim çdo ditë me qytetarin!

Jemi shumë transparent, ngase gjatë do jemi këtu për të shikuar qytetarët në sy, natyrisht me dorë ne zemër e pak e rëndësishme me pushtet ose jo!

Bashkë e me suksese të reja!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close