LAJME

Në Gavran një person vjedhë çizmet në një shtëpi private

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, një person me kapelë futet në një shtëpi private në lagjen Dardania dhe vjedhë çizmet.

Personi pa u ngutur futet brenda oborrit të shtëpisë dhe më pas largohet në mënyrë krejtësisht të qetë.

Ende nuk dihet nëse pronarët e shtëpisë e kanë raportuar rastin në organet kompetente, më saktësisht në Policinë e Gjilanit.

Videon e ka publikuar faqja moti në Gjilan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close