LAJME

Valentina Bunjaku-Rexhepi nënshkruhet si deputete e legjislaturës së re të Kuvendit të Kosovës

Qytetarë të dashur dhe të respektuar të Republikës së Kosovës,kam nënshkruar sot, aktin e deputetës në legjislaturën e re të Kuvendit të Kosovës.
Jam shumë mirënjohëse 7097 votuesëve që kanë shprehur besimin e tyre për përfaqësimin tim në mandatin e dytë.

Është përgjegjësi e re, është obligim i ri përfaqësimi i demokracisë së brengave dhe halleve të shumta, në të cilat po kalon shoqëria e jonë drejtë konsolidimit dhe zhvillimit tē Repubilkës sonë! 

Jam shumë e vetëdijshme se sfidat do jenë të shumta, se edhe pengesat për tē ardhë ketu kanë qenë të shumta, por me besim në Zot, familje dhe në shtet, do të dëshmojmë përkushtim, qëndrueshmëri dhe besueshmëri.

Zoti na e bekoftë rrugetimin tonë të sinqertë, i ligshtoftë kundershtarët tanë të cilët pengojnë qē vendi i ynë të mos jetë i mirëqenë për të jetuar dhe zhvilluar ardhmërinë qytetarët e saj! 

Tina, Deputete e LDK-së në Parlamentin e Kosovës

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close