MAGAZINA

“Krejtë këta të mëdhenjtë janë rritur në skamje, kshyre Ajnashtajnin, Gandin, Lutfi Hazirin”

Në serialin më të ndjekur në Kosovë, SHPK Nazi, në episodin e fundit është përmendur në aspektin humoristik edhe Kryetari i Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri.

Lutfi Haziri është përmendur së paku katër herë në episodin e fundit të SHPK Nazi.

“Duke biseduar prindi Vedati me djalin e tij Liridonin vazhdimisht bënë krahasime mes Ajshtajnit, Gandit dhe Lutfi Hazirit”.

Ai gjithashtu thotë se “Krejtë këta të mëdhenjtë janë rritur në skamje, tu hekë e pa kurgjo; kshyre Ajnashtajnin, Gandin, Lutfi Hazirin, kështë na ka mësu i madhi Lutfi Haziri – pa humbë nuk e gjenë veten”

https://www.youtube.com/watch?v=QYfjGn8I4hE min 30:00

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close