LAJME

QKMF “ Dr.Nagip Rexhepi “, në Gjilan furnizohet me vaksinat kundër gripit sezonal

Drejtori Fejzullah Berisha, njofton qytetarët e komunës se Gjilanit, se QKMF “Dr.Nagip Berisha”, është furnizuar me vaksina kundër gripit sezonal!

N J O F T IM

Te nderuar qytetare te komunes se Gjilanit ju njoftojme se QKMF “Dr.Nagip Rexhepi” ne Gjilan eshte furnizuar me vaksina kunder gripit sezonal nga Instituti Kombetar i Shendetesise publike dhe me date 09.12.2019 pra sot dite e hene me fillim nga ora 8:00 startojme me aplikimin e ryre neper Qendra te Mjekesise Familjare si ne qytet ashtu edhe neper fshatra.

Keto vaksina jane te dedikuara per grupet e rrezikuara te popullates dhe per pacientet me semundje kronike. /radiostar/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close