LAJME

Naser Korça: PDK në Gjilan do të mbetet bisht i Vetëvendosjes

Shkruan Naser Korça. /pa redaktime gjuhësore/

Vetevendosja sot permes manipulimit te fakteve dhe dokumenteve, thirri seance te jashtezakonshme per te diskutuar lokacionin e ri te varrezave te qytetit te miratuara vite me pare, por qe ne vitin 2018 Kryeministri Ramush Haradinaj e jetesoi me nje vendim Qeverie ne favor te Komunes se Gjilanit.


VV ja arriti qe jo vetem anetaret e saje te kuvendit ti manipuloj, por edhe nje pjese te mire te opozites nga PDK ja ( bisht i VV se ne KK Gjilan) per interesa te ngushta PERSONALE te nje anetari te Kuvenit nga VV, te mundohet qe kundeligjshem te bej pengesa ne realizimin e ketij projekti madhor per qytetaret e Gjilanit.


Vetevendosje tjeter thot e krejte tjeter bon, te ata interesi personal dhe nepotizmi jane me te shprehura se ne cilin do subjekt tjeter politik.
Ndersa PDK ja ne Gjilan shum shpejte do te mbetet jo vetem bishti i VV se por edhe turpi i tyre.


Vazhdojme me projekte madhore ne te mire te qytetarve te gjalle (por edhe te vdekurve) te Gjilanit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close