LAJME

Avdyl Aliu: Nevzad Isufi ka konflikt të interesit, sot nuk është shef i grupit të LVV

Gjilan – Avdyl Aliu shef i LDK-së tha se Nevzad Isufi ka konflikt të interesit dhe ai është përfaqësues i palës së tij personale dhe familjare dhe sot nuk është si shef i grupit të LVV. 

Avdyl Aliu tha se projekti është në vendin e duhur dhe nuk ka asnjë arsye që të zvarriten punimet. “Ne i kemi respektuar të gjitha procedurat, madje janë mbajtur debate e tryeza të shumta dhe s`ka asnjë arsye që ne të largohemi nga ky plan projekt” tha Aliu.

Madje Aliu me fakte ofroi edhe dëshmi për propozimet e ekspertëve dhe të shoqërisë civile që kanë marrë pjesë në projektin e varrezave.”Varrezat duhet të jen në një vend të përshtatshëm dhe ky projekt i plotëson të gjitha kushtet dhe kriteret urbanistike” u shpreh Aliu.

Aliu ndërkaq tha se Nevzad Isufi ka konflikt të interesit në këtë rast sepse është përfaqësues i palës së tij personale dhe familjare dhe sot ai nuk është shef i grupit të LVV./rajonipress/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close