LAJME

Nis zbukurimi i sheshit me rastin e festave të fundvitit

Komuna e Gjilanit ka filluar zbukurimin e qytetit dhe rol të veçantë po i kushtohet sheshit të qytetit.

Këto ditë punëtorët e Komunës po vendosin bredhin, stolisjet dhe ndriqimin e nevojshëm në sheshin e qytetit ku ambienti ka filluar të marrë një pamje të bukur.

Në pjesët e tjera të qytetit këtë herë ka më pak ndriqim, por shpresojmë që në ditët në vijim, ashtu si sheshit rol të rëndësishëm do t’i kushtohet edhe zbukurimit të pjesëve tjera të qytetit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close