LAJME

KVRL grumbullon 2250 euro për të prekurit nga tërmeti, bashkëpunojnë me Halil Kastratin

Te nderuar qytetare te Gjilanit

Sic e dini bashke me organizatat dhe vullnetaret e qytetit nisem aksionin per tu solidarizuar me te prekurit nga termeti ne Shqiperi, vacanarisht me familjen Abazi!

Aksioni zgjati tre dite dhe ishin te perfshire rreth 30 vullnetare te cilet i falenderoj nga zemra per kontributin e jashtezakonshem e plote shpirt qe i dhane aktivitetit, falenderim i vecante per Parlamentin e Studenteve m me Kryetar Dritor Mehmeti dhe gjithe anetaret e Organizates Rinia Studentore – Kadri Zeka pa te cilet ky aktivitet nuk do te ishte i njejti – FALEMNDERIT♥️

Nga ky aktivitet kemi arritur qe t’i grumbullojme 2250 euro dhe 1 ton me veshmbathje, ku 1200 euro i jane dedikuar familjes Abazi dhe 1050 euro dhe veshmbathjet per familjet e ardhura nga Shqiperia te strehura”Kampin e Inovacionit”

Nje falenderim i vecante shkon per Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit bashke me te nderuarin Halil Kastrati te cilet bene qe ndihmesa te shkoj ne vendin e destinuar!

Duke shpresuar qe fatkeqesi te tilla te mos e prekin me Shqiperine lusim Zotin qe Shqiptaret te jene shendosh e mire kudo jene.

Me konsiderate: KVRL -Gjilan

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close