LAJME

Naser Korça i përgjigjet Kushtrimit të VATRA-s: O Kim Jongu ty… në prehër i ke ndejtë Lutës

Drejtori i Shërbimeve Publike në Komunën e Gjilanit z. Naser Korça, në artikullin dhe prononcimin e Kryetarit të Lëvizjes Vatra “Kim Jong Haziri edhe me të vdekurit bënë politikë” https://gjilanisot.com/2019/11/29/kushtrim-kadriu-i-vatra-s-kim-joung-haziri-edhe-me-te-vdekur-bene-politike/ ka reaguar në mënyrë të drejtëpërdrejt duke u shprehur se i mjeri prindi i tij se çfarë ka lënë mbrapa.

Ai gjithashtu ka vazhduar me akuza duke theksuar se kryetari e ka punësuar si dhe në kohën kur ende s’ka qenë i punësuar në prehër i ka qëndruar Kryetarit Haziri.

Ka kohë që përfaqësuesit e Lëvizjes Vatra kanë adresuar shumë kritika në drejtim të Kryetarit të Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri dhe u bënë momentalisht lëvizja më aktive opozitare. /gjilanisot/

Po ju sjellim komunikimin dhe debatin e plotë në portalin tonë:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close