LAJME

Qendra edukative “Sidi Education” organizon kurse falas për fëmijët e strehuar në Gjilan

Qendra edukative “SIDI EDUCATION” në Gjilan organizon kurse falas nga matematika dhe nga gjuha angleze, për fëmijët e strehuar nga Shqipëria në Gjilan.


Njëherit Qendra ka nis dhe grumbullimin e ndihmave për të dëmtuarit nga termeti.
Qendra gjendet në Lagjen Dardania I, rruga “Hotizonti”- pas Restoran “Parajsa”.

Njoftimi i mësipërm është dhënë nga Profesor Sabri Tahiri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close