LAJME

Lutfi Haziri: Urime, në veçanti banorëve që jetojnë në këtë pjesë

Kryetari i Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri ka shkruajtur në profilin e tij në fejsbuk, rreth përfundimit të rrugës në qendër të qytetit.

Ai duke e postuar një foto të zgjerimit dhe asfaltimit, ka shkruajtur se;

Jam i lumtur që përfundoi edhe pjesa e fundit e zgjerimit dhe asfaltimit të rrugës katër korsi, Gjilan-Livoç i Ultë dhe me këtë Gjilani ka marrë pamje krejt tjetër. Krahas kësaj, është përfunduar edhe infrastruktura nëntokësore dhe trotuaret, ndërsa shumë shpejtë pritet të përfundojë edhe ndiçimi. Urime, në veçanti, banorëve që jetojnë në këtë pjese!

/gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close