LAJME

Ramush Haradinaj ngushëllon familjen Abazi

Sot, Kryeministri në Detyrë Ramush Haradinaj ka qëndruar në fshatin Livoç për të ngushëlluar familjen Abazi.

Ai ka shkruajtur në profilin e tij në fejsbuk se;

Për ngushëllime në familjen Abazi nga Livoçi i Gjilanit, për ndarë me ta dhimbjen për humbjen tragjike të dy vëllëzërve, Shemsedin dhe Isa Abazi, nga tërmeti që goditi Shqipërinë.

Institucionet e vendit do t’i qëndrojnë në krah familjes Abazi, në përballimin e kësaj humbjeje kaq të madhe.

U qoftë i lehtë dheu i Kosovës, Shemsedin dhe Isa Abazi!

RH

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close