LAJME

Furra “Vëllezërit Çoçaj” vazhdojnë traditën humane, ofrojnë bukë për familjet e goditura nga tërmeti

Gjilan – Tradita vazhdon… Shumë vite radhazi i ndjeri z.Qerim Çoçaj kishte ofruar çdo ditë bukë falas për çdo familje skamnore të Gjilanit, amanetin po ia përcjellim edhe tash..e tashti erdhi koha t`i dalim në ndihmë edhe familjeve nga Shqipëria ka shkruar Refki Çocaj.

Të gjithë ata që kanë informata lidhur me ndonjë familje shqiptare të cilët janë prekur nga tërmeti dhe janë sistemuar në Gjilan dhe rrethinë, lutemi që t`i drejtoni tek ne, tek Furra-Pizzeria “Vëllezërit Çoçaj” tek stacioni autobusëve apo tek ajo përballë Agmisë, në mënyrë që të marrin çdo ditë bukë dhe pjekurina të ndryshme sado që ata kanë nevojë ka shkruar Refki Çocaj./rajonipress/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close