LAJME

Llashtica dërgon ndihma në zonat e goditura nga tërmeti

Gjilan – Fshati Llashticë që llogaritet si fshati më i goditur nga lufta, ka organizuar grumbullimin e ndihmave për zonat e goditura nga tërmeti në Shqipëri.

Fshati Llashticë nuk ka qëndruar duarkryq duke mbledhur ndihma ushqimore dhe veshmbathje. Një kontingjent ndihmash është dërguar sot, të cilat ndihma janë grumbulluar nga banorët e Llashticës.”Jemi solidarizuar me vëllezërit tanë sepse ata kanë nevojë më shumë se kurdoherë për ndihmat tona” tha Naser Ibishi./rajonipress/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close