LAJME

Shoqatat e Dalura nga Lufta ndajnë mirënjohje për Zyrtarin Artan Dërmaku

Sekretari i Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së Qëndrim Baftiu, ka shpërndarë mirënjohje për Zyrtarin e Universitetit “Kadri Zeka” z. Artan Dërmaku.

Këtë e ka bërë të ditur në profilin e tij në fejsbuk, duke postuar një foto me mbishkrimin:

“Për nderë të festës së 28 Nëntorit ndamë Mirënjohje për MSc(C).Artan Dërmaku si dhe Furrën “BURIMI” me pronar Mon Çoçaj. Në emër të Shoqatave të dalura nga Lufta e UÇK-së.” /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close