LAJME

Klubi Moto Gjilan nis 2000 sendviça, rroba dhe pije për Shqipëri

Klubi Moto Gjilan nis 2000 sendviça, rroba dhe pije për Shqipëri. Vullneti i tyre për t’iu dalur në ndihmë personave të prekur nga tërmeti është shumë i madh.

Gjilanasit janë ngritur në këmbë për t’u solidarizuar me banorët e prekur dhe të dëmtuar nga tërmeti.

Shpirti human tejkalon çdo pengesë tjetër, dhe kështu Klubi Moto Gjilan për orë të tëra është marrë me organizimin dhe nisjen e ushqimit e sendeve të tjera për Shqipëri. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close