LAJME

Shkollat e Gjilanit mobilizohen për ta ndihmuar Shqipërinë

Gjilan – Drejtoria e Arsimit dhe drejtorët e Shkollave të Komunës së Gjilanit u mobilizuan për të ndihmuar familjet e viktimave nga tërmeti në Shqipëri ka thënë Nazim Gagica.

Gjilanasit janë duke bërë përpjekje maksimale për t’iu dalur në ndihmë banorëve të prekur nga tërmeti në Shqipëri.

Të gjitha kategoritë e shoqërisë – pa dallim, janë shprehur të gatshëm për të ndihmuar në një formë apo tjetrën. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close