LAJME

SUPER QYTETARËT e komunës së Gjilanit

❤

Kjo është gjendja momentale, tek platoja e Teatrit në qytetin e Gjilanit 

Shumë qytetarë i janë bashkangjitur nismës së tifozerisë “Intelektualet” të KF Drita. 

Ata bëjnë thirje, që këtu do të qendrojne deri në ora 20:00, prandaj keni kohë që të vini dhe të sillni çdo ndihmesë për vëllezërit tanë në Shqipëri.

Pas orës 20:00 do të mobilizohemi që të bëhet transporti i dërgesave të mbledhura nga Gjilani për në Shqipëri. /radiostar/

#Faleminderit #ZOTI ju shperblefte!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close