LAJME

Fadil Hoti i Njesisë Speciale nga Gjilani në koordinim me Ambasadorin e Kosovës në Shqipëri

Njesia Speciale e Kosovës, në orët e hershme të mëngjesit, është nisur për t’i ofruar ndihmën e nevojshme banorëve të Shqipërisë, pas tërmeteve ku shumë qytetarë e humbën jetën dhe shumë të tjerë u lënduan.

Fadil Hoti nga Gjilani, rreshter në Njësinë Speciale të Kosovës shihet në koordinim dhe bashkëbisedim me ambasadorin e Kosovës në Shqipëri z. Nait Hasani.

Njesia Speciale është duke bërë përpjekje maksimale në shpëtimin e personave të cilët ende gjenden nën rrënoja. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close