LAJME

Alfred Halili THIRRJE: Ti dalim në ndihmë familjes Abazi nga Gjilani

Të nderuar qytetarë të komunës së Gjilanit, duke pasur parasysh se ndihma të shumta janë dërguar nga Gjilani dhe vende të ndryshme drejtë Shqipërisë, e shoh të arsyshme që të organizohemi së bashku ti dalim në ndihmë materiale edhe familjes Abazi nga Livoqi , të cilëve fatkeqësisht iu vdiqen dy djemët e tyre në Shqipëri nga tragjedia që ndodhi sot.

Nëse jeni të interesuar bashkërisht ti dalim në ndihmë familjes Abazi që të ua lehtësojmë sadopak sprovën me të cilën janë duke u ballafaquar, sepse sipas informacioneve nuk qëndrojnë mirë ekonomikisht dhe kanë nevojë për ndihmë nga ne.

Presim përkrahje të parezervë nga gjithë qytetarët në Gjilan.

I juaji, Alfredi

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close