SPORT

Klubi i Karatesë “Drita” kthehet në Gjilan me 7 medalje mbarëkombëtare

Me datë 24.11.2019 në Tiranë u mbajt Kampionati Mbarëkombëtar në Karate, i 20-ti me radhë, nën organizimin e Federatës së Karatesë Shqiptare.Ne të cilin klubi i karatesë “Drita” morri pjesë me 7-të garues.

Edhe në këtë Kampionat Mbarëkombëtar garuesit tanë na përfaqësuan denjësisht pjesëmarrës duke u shpallur 3 kampion mbarëkombëtar, 2 nën kampion mbarëkombëtar ndërsa 2 garues u stolisë me medalje të bronztë.


Kryetari i klubit Arsim Ibrahimi, kryesia e klubit, kryetrajneri Blerim Hajdari, prindërit dhe karateistët e K.K. “Drita” përgëzojnë garuesit tanë për rezultatet e arritura.
Në fund nuk do të shtojmë tjetër veçse të themi se TRADITA VAZHDON.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close