AKTUALITET

BlackFriday 3 ditë në Bliss Cosmetics, zbritje deri në 50%

Bliss përmban produkte nga më të ndryshmet, përfshirë produkte për grim, lëkurë, parfume të ndryshme e shumë e shumë produkte nga brendet më të njohura.

Të gjitha këto dhe shumëçka tjetër mund të përfitoni me një çmim shumë të volitshëm ku zbritja shkon deri në 50%.

Bliss gjendet në qendër të qytetit të Gjilanit, më saktësisht tek “Bulevardi i Pavarësisë”. 

BlackFriday në Bliss Cosmetics zgjatë tre ditë. E enjte, e premte dhe e shtunë. Për dukjen tuaj padyshim përkujdeset Bliss e cila është një kompani serioze në fushën e kozmetikës.

Kujdesu per veten dhe partnerin tuaj!

Bliss është adresa e duhur!


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close