AKTUALITETSPORT

Skifterat shpërndajnë pako ushqimore tek familjet në nevojë

20 VJET HUMANIZËM

Ditën e katërt të përvjetorit tonë ishim afër familjeve me nevojë, ku u munduam sa do pak të ua lehtesojmë jetën me pako ushqimore esenciale.

20yearsofhonor

Ky është mbishkrimi i tifo grupit Skiferat, të cilët në 20 vjetorin e tyre kanë gjetur kohë dhe vullnet për t’ju dalur në ndihmë familjeve në nevojë. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close