AKTUALITETLAJME

Ndeshje e rëndë në Hajvali

Një ndeshje e rëndë ka ndodhur në Hajvali. Ende nuk dihen shkaktarët e aksidentit.

Për detaje të tjera dhe se a ka të lënduar pas këtij aksidentit do ju mbajmë të informuar me kohë…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close