AKTUALITETLAJME

Uran Mujku fiton garen për logon më të mirë të Teatrit të Gjilanit!

Ky është mesazhi në facebook nga Erson Zymberi.

Kjo është logoja e re e Teatrit të Qytetit të Gjilanit. 

Logoja është punuar nga Uran Mujku dhe është fituese e konkursit publik për dizajnimin e logos së Teatrit të Qytetit të Gjilanit. 

Ne po ndryshojmë. Teatri i Qytetit të Gjilanit gradualisht është duke krijuar dhe zhvilluar brendimin e tij vizuel. /radiostar/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close