AKTUALITETSPORT

Flamuri i Skifterave vendoset në rrethrrotullimin e qytetit

Grupi i tifozëve të Gjilanit – SKIFTERAT, në saj të organizimit të 20 vjetorit të themelimit ka vendosur flajmujt e tyre në rrethrrotullimet e qytetit.

KF Gjilani momentalisht është në vendin e parë dhe në rrugë të drejt për të triumfuar dhe për të sjellur medaljen e artë në Qytetin e Gjilanit. /gjilani sot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close